Rehti ja ketterä paikallinen ammattilainen

Olemme rovaniemeläinen perheyritys ja osa lappilaista yhteisöä. Korkealuokkaisen ja tehokkaan palvelun tuottaminen pohjaa henkilöstömme vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyöhön, jossa osaajat tukevat toisiaan.

Toimimme läpinäkyvästi ja selkeästi. Teemme päätökset yhteisymmärryksessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Olemme alan asiantuntijoita, ja kannamme vastuun toteuttamistamme ratkaisuista.

Sähköturvallisten ratkaisujen lisäksi haluamme taata asiakkaillemme turvallisen olon valita kumppaniksi juuri meidät. Kannamme vastuun yrityksemme vakaavaraisuudesta ja toimitusvarmuudesta.

Olemme rovaniemeläinen perheyritys ja osa lappilaista yhteisöä. Korkealuokkaisen ja tehokkaan palvelun tuottaminen pohjaa henkilöstömme vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyöhön, jossa osaajat tukevat toisiaan. Huolehdimme työyhteisömme hyvinvoinnista ja kehittämällä toimintaamme turvaamme työpaikat myös tulevaisuudessa.

PALVELUKSESSANNE

Hannu Tapio
Toimitusjohtaja
040 517 3566

Sähkötapion perustaja, ohjaa joukkuettaan pitkällä ja vahvalla kokemuksellaan. Hannun huumorilta ei välty niin tavarantoimittajat kuin työntekijätkään.

Tuomas Tapio
Työnjohtaja
040 779 8225

TÖIDEN VASTAANOTTO, KEIKKATÖIDEN OHJAUS

Askarruttaako sähköasiat? Tuomas kuulee huolesi ja järjestää avun paikalle. Työyhteisön kelkkaileva humoristi ratkoo sähköisiä ongelmia jo toisessa polvessa.

Janne Tapio
Sähköasentaja, ilmalämpöpumppuasentaja
040 779 8226

ILMALÄMPÖPUMPUT

Veneestä lentokoneeseen tai pyöräkoneesta kaivinkoneeseen, niin Janne voi löytyä ratin takaa. Janne on Hannun vanhempi poika, joka huoltaa, myy ja asentaa ilmalämpöpumput, sekä auttaa firman eri osastoilla kun apua tarvitaan.

Teemu Koivisto
Projektipäällikkö, Sähkötekniikan insinööri AMK
040 504 8257

KNX- PROJEKTIT, SUUNNITTELU

Sähkötapion KNX-järjestelmäasiantuntija, joka opettaa vieraatkin komponentit keskustelemaan keskenään. Teemu suunnittelee kohteiden toiminnalliset kokonaisuudet, pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Antti Ylimartimo
Projektipäällikkö, Sähkötekniikan insinööri AMK
040 517 3571

PROJEKTIT, LATTIALÄMMITYSKAAPELIEN KORJAUKSET

Projekti kuin projekti, Antti ottaa jämptisti pallosta kopin ja huolehtii sen luotettavasti maaliin. Antti rakastaa haasteita, niin projekteissa kuin vapaa-ajan harrastuksissakin.

Markus Ylikoski
IT- ja sähköasentaja, TaK
040 517 3569

KNX-PROJEKTIT, IT-PROJEKTIT

Firman kitaroiva bittinikkari, jonka hymy ei hyydy haastavienkaan pähkinöiden äärellä. Markus koodaa vaikka revontulet pirtin seinälle.

Anna Alaluusua
Sähköasentaja, sähkötarvikemyyjä
040 517 3600

SÄHKÖTARVIKEMYYNTI

Sähkötarvikkeita ja piristystä päivään, ja siinä sivussa asentajat ojennukseen! Anna auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivat erikoispolttimot, kiukaan vastukset ja kaikkea siltä väliltä.