Rehti ja ketterä paikallinen ammattilainen

Olemme rovaniemeläinen perheyritys ja osa lappilaista yhteisöä. Korkealuokkaisen ja tehokkaan palvelun tuottaminen pohjaa henkilöstömme vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyöhön, jossa osaajat tukevat toisiaan.

Toimimme läpinäkyvästi ja selkeästi. Teemme päätökset yhteisymmärryksessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Olemme alan asiantuntijoita, ja kannamme vastuun toteuttamistamme ratkaisuista.

Sähköturvallisten ratkaisujen lisäksi haluamme taata asiakkaillemme turvallisen olon valita kumppaniksi juuri meidät. Kannamme vastuun yrityksemme vakaavaraisuudesta ja toimitusvarmuudesta.

Olemme rovaniemeläinen perheyritys ja osa lappilaista yhteisöä. Korkealuokkaisen ja tehokkaan palvelun tuottaminen pohjaa henkilöstömme vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyöhön, jossa osaajat tukevat toisiaan. Huolehdimme työyhteisömme hyvinvoinnista ja kehittämällä toimintaamme turvaamme työpaikat myös tulevaisuudessa.

PALVELUKSESSANNE

Hannu Tapio
Toimitusjohtaja
040 517 3566

Sähkötapion perustaja, ohjaa joukkuettaan pitkällä ja vahvalla kokemuksellaan. Hannun huumorilta ei välty niin tavarantoimittajat kuin työntekijätkään.

Tuomas Tapio
Työnjohtaja
040 779 8225

TÖIDEN VASTAANOTTO, KEIKKATÖIDEN OHJAUS

Askarruttaako sähköasiat? Tuomas kuulee huolesi ja järjestää avun paikalle. Työyhteisön kelkkaileva humoristi ratkoo sähköisiä ongelmia jo toisessa polvessa.

Janne Tapio
Työnjohtaja
040 779 8226

ILMALÄMPÖPUMPUT

Veneestä lentokoneeseen tai pyöräkoneesta kaivinkoneeseen, niin Janne voi löytyä ratin takaa. Janne on Hannun vanhempi poika, joka huoltaa, myy ja asentaa ilmalämpöpumput, sekä auttaa firman eri osastoilla kun apua tarvitaan.

Johannes Pakanen
Projektipäällikkö
040 517 3567
Veli-Matti Nurkkala
Sähköasentaja, sähkötarvikemyyjä
040 517 3600

SÄHKÖTARVIKEMYYNTI

Veli-Matti auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivat erikoispolttimot, kiukaan vastukset ja kaikkea siltä väliltä.