KUMPPANEILLE

Luotettava kumppani hakusessa? Jaamme säkenöivää ammattitaitoamme luottamuksella huoltosopimuskumppaniksi tai aliurakointiin. Olemme useiden merkkien kokenut huoltokumppani Lapissa ja tarjoamme mielellään erikoisosaamisemme sekä mittavan laitteistomme osaksi palveluitasi.

Tarjoamme avoimesti ja luottamuksella palveluitamme alihankintana yrityksille sekä muille sähköalan urakoitsijoille. Automaatiojärjestelmien suunnittelu, konsultointi ja toteutus. Sähkö-, antenni- ja tietoliikenneverkkojen toteutukset ja mittauspalvelut.

Erityisosaamisaluettamme ovat KNX-järjestelmien johtava osaaminen Lapissa sekä ainutlaatuinen ja kattava mittalaitteisto. Ottamalla yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa – voimme yhdessä vaikuttaa ratkaisuihin tai laaditaan kustannuslaskelma osaksi tarjoustasi.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus tunnettujen kotimaisten sekä kansainvälisten merkkien takuu- ja huoltokumppanina toimimisesta. Teemme mielellään uusia yhteistyösopimuksia myös tulevaisuudessa. Loppuasiakkaan on helppo lähestyä huoltoasi palvelevan myymälämme kautta.

Ota yhteyttä – jutellaan lisää täydellä luottamuksella.

Ota yhteyttä

Tuomas Tapio
Työnjohtaja
040 779 8225
Janne Tapio
Työnjohtaja
040 779 8226